Te minunezi ce se poate debita in mass-media românească. Moderatorul Dan Horea la postul public Radio Cluj, aberații si fake news


Postul public de radio (Radio Cluj), ieri, intre 2-3pm, emisiune cu apeluri telefonice, realizată de Dan Horea.
Discutie fierbinte pe marginea subiectului: “Astia din UE, de la Bruxelles, vor sa ne oblige sa renunțam la carnea traditionala și sa mancam insecte”.
Pe întreg parcursul emisiunii realizatorul are o clara tendința de a speria lumea cu acest subiect, mai ales prin modul tendențios de prezentare a informațiilor și stilul de a vorbi.
– Moderatorul Dan Horea se întreba ingrijorat dacă nu cumva o sa facă oamenii “cancer” dacă mănâncă asemenea proteine din gândaci și insecte…
Firește ca nu prezinta vreun studiu sau argument științific, împraștie doar panica și teama…. e posibil sa faci cancer …
-La un moment dat afirma ca “astia de la Bruxelles vor sa includa pe lista si carne de om, iar ca sa fie cât mai convingător le spune ascultătorilor ca de fapt deja exista un restaurant in China unde se consuma carne umană. ( firește o aberatie, stirea falsa care circula de câțiva ani pe situri obscure)
Bineînțeles ca nici aici nu da surse sau detalii la aberația care a debitat-o.
-La final de emisiune face apel la oameni sa își facă poze cu animalele care mai exista încă deoarece, in curând, “astia de la Bruxelles” o sa le interzică ….
Te minunezi ce se poate debita in mass-media românească. Ce este revoltator e ca asemenea moderatori fac emisiuni la postul public de radio, pe banii contribuabililor.

Marian Petruta

, ,

Lasă un răspuns